Stratis chili barátok

Stratis chili barátok

Utolsó betakarítás

2014. október 30. - Chillcelona

Az elmúlt hetek fagyveszélye és az véletlenül adódó lehetőség, hogy valaki felássa a kertet arra vitt, hogy minden piros és még zöld chilit, kicsi és nagyot leszedjek. Ott figyelnek a hűtőben és már nemigen tudom mihez kezdjek vele. Zöld színű chilikrém. Elég furán hangzik, nem?

DSC_8324.JPG

DSC_8325.JPG

Azért meghagytam "magnak" a ház körül lévő bokrokat, és egyet, a Főiskolást a kertben. Szoliter :), egyedül figyel. Az elmúlt napokban éjszaka -0,5 és 1 fok között váltakozott a minimum hőmérséklet. A növényeket egy vederrel letakarom esténként, a kertben lévő Főiskolás példányt pedig téli takaróval. Ezt korábban a fügebokrom és a szelídgesztenyék takarására használtam.

Ameddig komolyabb fagy nem lesz úgy látom meg fog maradni és a még zöld chilik is be fognak pirosodni. Laci barátom a városban a tavaly még decemberben is szüretelt az ablakában. Kíváncsi vagyok, hogy mikor lesz tényleg a szezon vége.

Még tervbe van néhány chili átteleltetése és ehhez ki kell ásnom őket átültetni cserépbe.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagamorich.blog.hu/api/trackback/id/tr816848583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása