Stratis chili barátok

Stratis chili barátok

És láám tényleg létezik

2012. július 25. - Chillcelona

Az egyik kollégámnál letelepedett Naga Morich megmutatta magát. A tulajdonosa és mi is meglepődtünk, hogy milyen szép nagy példányok nőttek.

Jobban már csak azt követően lepődtünk meg, amikor helyszíni szemlét tartottunk, hogy saját szemünkkel is láthassuk a névadó chilit. Ugyanis ez a növény nem máshol nő, mint egy garázsbejáró mellett tulajdonképpen egy sziklakerti kompozícióban néhány másik chili társaságában (Bolivian Rainbow, Medusa, amire emlékszem), de volt ott zukkini, meg fűszernövények viszonylag nagy népsűrűségben. Szóval, nem olyan környezetben, amit az ember ideálisnak gondolna.

De valószínűleg a gondos kertésznek (és nem a háziúrnak :) ) köszönhető, hogy ilyen jól érzik magukat. Hajrá. Ez a Naga már vezet a kiskerti kategóriában. A kóstolással még érdemes várni.

007_zcsi.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://nagamorich.blog.hu/api/trackback/id/tr664678249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása